2016-12-30 08:54:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Pénzügyekben legyen óvatos

Napi horoszkóp december 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Most fontos, hogy másokkal együttműködve végezze a munkáját. A mai nap nem alkalmas komolyabb üzleti manőverek végrehajtására. Munka után nézzen körül az üzletekben, és ruházzon be szilveszterre valami olyan darabra, amire igazán vágyna.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kellemes napra van kilátása. Ha teheti, töltsön több időt a szabadban. A friss idő gyógyító hatású lehet a lelkére. Egy régi baráttal, szerelemmel való találkozás feldobja az estéjét is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szívügyekben döntéshelyzetbe kényszerülhet. Ha eddig kettős játékot játszott, most kiderülhetnek az eltitkolt ügyei. Ráadásul még egy kedves idegen is felbukkanhat az életében, ami tovább kuszálja a szálakat…

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A mai nap tempója sajnos még elég feszített. Akkor se hagyjon ki egyetlen felajánlott lehetőséget sem, ha óriási energia befektetését igényelne. Később hálás lesz érte önmagának, hogy kitartó volt!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valaki ma nem egészen őszinte önnel. Lehet, hogy csak egy ártatlan semmiség, jóindulatú félremagyarázás, de az is lehet, hogy komoly, önt érintő kérdésben ferdít az illető. Derítse ki!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Amellett, hogy jól teszi, ha nyitott marad, nem árt az óvatosság sem, ha bárki új ajánlatot ad önnek. A hosszú távú tervek ma fontosabbak, mint a pillanatnyi célok. Ha ez utóbbiakból el is marad valami, a lényeg, hogy a jövő év célkitűzéseinek alapjait lerakja.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
El kellene végre hinnie, hogy bízhat önmagában! A mai feladatok magabiztosságot és kitartás követelnek öntől. A legfontosabb azonban, hogy végre megfogalmazza, valójában mit is akar 2017-ben elérni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kellemes napra számíthat: remélhetőleg nem terhelik túl munkával sem, és mégis megbecsülésnek örvend. Az elmúlt időszak sok erőfeszítésének mostanában érik be a gyümölcse. Valakit viszont meg kell győznie az igazáról, és ehhez minden tehetségére szüksége lesz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A pénzügyekkel kapcsolatban kap egy jó ötletet. Ha eddig még nem voltak konkrét tervei, most átgondolhatja, hogyan tovább. Délután egy találkozón könnyen megbánthat valakit, még akkor is, ha nem is állt szándékában.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A párja nincs jó hangulatban, és persze veszekedéssel vezeti le a feszültségét. Ne szítsa tovább a viszályt hiábavaló kritizálással, hatalmi harcokkal. Legyen megértő és barátságos.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Még ne beszéljen az új terveiről, de titokban már felvázolhatja az új lépéseket, már szervezheti a saját vállalkozásának alapjait, vagy kezdhet munkát keresni. Az Uránusz ma még álló helyzetében látható, de amikor megindul, önnek nem sok dolog állhat útjába!

Halak: II. 19. - III. 20.
Pénzügyekben most legyen óvatos, a túlköltekezés akkor sem előnyös, ha egyébként mindent rendben találónak vél. A sors eléggé kiszámíthatatlan, szüksége lehet még a tartalékokra...

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: